10 TIPS MUDAH SUAMI BOLEH BUAT KETIKA ISTERI SEDANG MENGANDUNG

Ibu mengandung sangat memerlukan kekuatan mental dan fizikal yang kuat. Sebab tu lah peranan suami ketika isteri mengandung adalah sangat penting agar dapat memastikan tempoh kehamilan berjalan dengan indah. Kerjasama suami yang baik selama 9 bulan 10 hari sepanjang isteri membawa kandungan, dapat membantu ibu dan bayi dalam kandungan untuk lebih sihat dan berkembang dengan normal.

Sepanjang pregnant memang perasan emosi tu lebih mudah tersentuh ataupun terusik. Lebih sensitif lah senang cakap. Mungkin sebab perubahan hormon yang mendadak dalam badan, ditambah pula dengan simptom-simptom pregnancy tu macam loya, pening, mual, cepat letih membuatkan badan rasa lemah dan tak larat je. Bila badan rasa tak OK, minda pun merasakan yang sama. Moody dan selalu takde mood!

Sebagai suami, banyak peranan yang boleh dimainkan. Tidak semestinya yang susah-susah, yang mudah pun sudah memberi banyak kelegaan kepada si isteri. Mari kita lihat 10 tips mudah ni, kacang saja.

1 Peranan Suami Ketika Isteri Mengandung2 Peranan Suami Ketika Isteri Mengandung3 Peranan Suami Ketika Isteri Mengandung4 Peranan Suami Ketika Isteri Mengandung5 Peranan Suami Ketika Isteri Mengandung6 Peranan Suami Ketika Isteri Mengandung7 Peranan Suami Ketika Isteri Mengandung 8 Peranan Suami Ketika Isteri Mengandung9 Peranan Suami Ketika Isteri Mengandung10 Peranan Suami Ketika Isteri Mengandung11 Peranan Suami Ketika Isteri Mengandung

Semoga tips mudah ni bermanfaat kepada anda dan pasangan, jangan lupa untuk share kepada rakan-rakan lain.

Sertai Dropship PinkLady Sekarang Di Sini: [Klik]
(Visited 1,520 times, 1 visits today)